Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 05.11.2014.
08:26
Beta A
Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da bolesni nikako ne smeju biti žrtve štrajka osoblja zdravstva i poručio nezadovoljnim zdravstvenim radnicima koji će danas učestvovati u obustavi rada, da ne moraju da se bave tim poslom.
Sreda 05.11.2014.08:35
BEZOBRAZNA I BESKRUPULOZNA PRETNJA MINISTRA . NISU zdravstveni radnici kod njega zaposleni niti je zdravstvo njegovo privatno . NE RAZGOVARA SE TAKO SA LJUDIMA KOJI SVAKODNEVNO SPAŠAVAJU NA STOTINE ŽIVOTA A I VISOKO SU OBRAZOVANI I STRUČNI . GDE DA IDU MINISTRE ? ZAR NIJE LAKŠE DA MINISTAR KAO SMRAD ODE SA MESTA MINISTRA NEGO DA ON PORUČUJE NEKA IDU ? STRAŠNO .
Sreda 05.11.2014.08:59
DECOOO , šta treba , da se štrajkuje , KAKAV TI MOZAK IMAŠ ? ŠTO DA ŠTRAJKUJU , PA VIDIŠ LI TI KRETENU KO U SRBIJI ŠTRAJKUJE , SAMO ONI ŠTO SU NA BUĐŽETU , ONI KOJI SU OJADILI OVAJ NAROD I NIKAD IM DOSTA . JEL TREBA PODRŽETI NIHOVO MITO I UCJENE KAD DOĐEŠ KOD DOKTORA , JEL TREBA PODRŽATI ADVOKATE , PROSVETU KOJA SAMO GLEDA SVOJ ĐŽEP , A BRIGA IH ŠTO OVU DJECU NE ZNAJU DA NIŠTA NAUČE. KAD JE NEKA PROIZVODNJA ŠTRAJKOVALA , ČUTE I TRPE , A RADE DA ZARADE I SEBI I OVIM KRETENIMA KOJI SU SE UVALILI NA DRŽAVNA JASLA . SAMO OTKAZE DAVATI I TO ODMAH , IMA NA BIROU ONI KOJI ĆE DA RADE .
Sreda 05.11.2014.09:05
I ministar je kriv i zdrastveni radnici. Jako losu uslugu imamo u bolnicama,zdrastvo korumpirano. mesecima cekas na neke preglede ako i stignes. nemam zdrastvenu knjizicu jer ne vidim svrhu tog sistema.
Sreda 05.11.2014.09:09
RAZUMEM TE POTPUNO . AKO ŽELIŠ DA NAPREDUJEŠ KOD SNS BANDITA MORAŠ PLJUVATI PO SVIM ŠTRAJKAČIMA . HAJDE U ODGOVORU NAPIŠI NEŠTO I O VOLJENOM VUČIĆU JER TO TI NEDOSTAJE ...
Sreda 05.11.2014.10:07
Slazem se sa tobom u potpunosti ,cinjenica je da strajkuju jos samo oni koji su na budzetu i jos drzavnim firmama , medjutim tu ima i jedno veliko ALI. Nase zdravstvo je vec odavno najstarije po godinama strucnjaka i preostalo ih je veoma malo na broj stanovnika. Gro strucnjaka je odavno napustio zemlju i sada lece Nemce, francuze i druge. Ako se odliv ovakvih strucnjaka nastavi ostace nam samo deca koja su zavrsila fakultete ali bez ikakve prakse a nece imati ni ko da ih nauci poslu. Cinjenica je da mnogi mladi lekari totalno neiskusni i skloni nagadjanju i da je potreban neko sa vecim iskustvom da ih obuci a takvih je sve manje bas zbog lose politike. Naravno cinjenica je da ima i puno
Sreda 05.11.2014.10:14
i onih koji dzabe jedu drzavnii hleb. Bojim se da je pogresna politika odavno prisutna skoro sve ono sto je dobro najurila iz zemlje i jos odavno im je i bivsa vlada cak sugersala da ovde nema boljitka i da slobodno idu ako zele. Nemci su iskoristili veoma dobro ovakvo stanje i sve Med,sestre i dobre lekare je privukla prvenstveno dobrom zaradom a verujem i da je visokoprisutna korupcija jedan razloga sto su primanja bas onih najstrucnijih mala i st mnogi i pored strucnosti na poslu trpe politicke pritiske onih koji su stranacki postavljeni na visoke funkcije. Bice sada tesko zdravstv dovesti u red a da ne zaboli sve zdravstvene radnika a i nas gradjane sa njima.
Sreda 05.11.2014.10:23
Vecina onih koji ovde tako socno psuju i pjuju sve sto je srpsko i jeste na budzetu i to NVO punom parom radi !! UNISTITI SRBIJU DOO KRAJA TO IM JE ZADATAK !!
Sreda 05.11.2014.09:02
Nekad su barem lagali,bice bice a sad opusteno ako ti se ne svidja daj otkaz. Tako kod privatnika jel hoces,neces cao sa posla. Kako je ljudima nejasno da moraju smanjiti plate,jer ministrima su poskupela letovanja,zimovanja.
Četvrtak 06.11.2014.09:20
E to se zove privatna država ...., onaj na vlasti radi šta god hoće i kako mu se hoće, zabole ga za narod ! Oni i njihovi ne čekaju red za pregled, vladin avion i kod najboljeg stručnjaka...!
Sreda 05.11.2014.09:45
Sram te bilo MINISTRE! Kakav ministar, takvo i zdravstvo! A ovi kako su dosli, zavijaju Srbiju u crno, nema beloooo....sto sebi ne smanjise platu? Nego bednim opstinskim radnicima po unutrasnjosti, sa 35 hiljada na 30 hiljada dinara. A njihove se ne smeju dirati. Bas ce ustedeti smanjujuci doktorima!!! I zar je mnogo velika plata od 100 hiljada lekara koji sate i sate provede operisuci nekog? Strasno!!! I ovo malo strucnjaka ce otici u Nemacku gde ih debelo placaju, a nas ce da lece njihovi megatrendovci, ili ce grobar onaj imati bas posla...!!!
Sreda 05.11.2014.15:39
Ministar koji ne poznaje demokratiju i PRAVO NA STRAJK neka ide ali ne obrnuto, kako je dao izjavu. Ali, ciji je nije ni cudno ovo smaranje sa ovakvim nebulozama...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)